Velkommen til Konstruktur

Konstruktur er en stærk spiller i styringen af hovedentrepriser. Vi er altid klare i kommunikationen, og vægter det gode samarbejde med underentreprenørerne højt, hvilket gør os i stand til at arbejde målrettet og effektivt med opgaven.

Som hovedentreprenør er det vores fornemmeste opgave at disponere og styre de underliggende fagentrepriser hen mod det overordnede mål: At skabe et byggeri af højeste kvalitet.

Uanset entrepriseformen skabes byggeri af mennesker. Vores store erfaring fra hoved- og totalentrepriser gør, at vi forstår vores kunders behov, så vi kan levere en samlet og tilfredsstillende løsning hver gang. Det slår os ikke ud af kurs, hvis kundens ønsker udvikler sig undervejs.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi bestræber os altid på at imødekomme kundens ønsker, behov og krav

Uanset om det drejer sig om store hovedentrepriser eller renoveringer til både erhverv og private, kan vi hjælpe dig.

Vi håndterer sager fra idé til aflevering og sætter en ære i at levere vores arbejde til tiden og i den bedste kvalitet.

Erhverv/private

Konstruktur tilbyder byggeri for både erhvervs- og privatkunder, med fokus på kvalitet, behov og ønsker.

Hovedentrepriser

Konstruktur tilbyder hovedentrepriser, hvor vi står vi for størstedelen af arbejdet, mens du selv – som bygherre, står for levering af færdigt tegningsmateriale, beskrivelsesmateriale og indhentning af tilladelser fra myndigheder.

Totalentreprise

Ved en totalentreprise tager vi os af det hele.

Konstruktur hjælper med indledende projekteringsmateriale, til udførelsen af byggeriet og færdigmelding af dit nye erhvervsbyggeri. Vi rådgiver dig hele vejen!

Har du et projekt til os?

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan hjælpe med

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Derfor skal du vælge KonStruktur ApS til dit byggeprojekt

Vi sørger for at tingene bliver færdige til det aftalte tidspunkt

I alle vores projekter har vi stor fokus på kvalitet, tid og økonomi. Vi er knivskarpe på deadlines, forstået på den måde, at vi er gode til at inddrage de enkelte underentreprenører, så tingene bliver færdige på det aftalte tidspunkt.

Dét, vi siger, er det, vi gør.

Hos KonStruktur ApS har vi stor fokus på menneskelige aspekt, vi er ærlige og troværdige.

Vores største styrke ligger indenfor hoved- og totalentrepriser

Med Konstruktur får du en professionel samarbejdspartner i form af en hoved- og totalentreprenør med stærke faglige kompetencer, troværdighed og stor fokus på kundetilfredshed.

Vi er også sociale!

Facebook

Instagram

LinkedIn

Youtube