Nybyggeri

DSC03050

I gode hænder fra idé til hjem

Hvis du drømmer om at bygge nyt, er det altafgørende at finde et byggefirma, der har styr på både byggeprocesser og økonomien, At bygge et nyt hus er en stor beslutning og en spændende rejse. Med et nybyggeri får du muligheden for at skabe dit helt eget hjem, hvor du kan tilpasse design, materialer og indretning efter dine ønsker og behov. I hele den proces er Konstruktur en stærk spiller.

Hos Konstruktur hjælper vi med alt fra rådgivning og planlægning til opførelse af dit nye hjem. Vi har erfaring med at opføre både traditionelle og moderne huse, der opfylder alle dine ønsker – og naturligvis er bygget efter gældende love og regler.

Overskueligt og nemt nybyggeri

Vi ved, at et nyt hus er en stor investering. Derfor er det vigtigt for os, at du har tillid til, at vi er den rette samarbejdspartner for dig på dig byggeri. Derfor har vi stor fokus på at inddrage dig i byggeprocessen og samtidig gøre den så enkel og smidig som mulig. Det er vores erfaring, at et tæt samarbejde med kunden er altafgørende for, at alle er tilfredse, når byggeprojektet er afsluttet.

Transparent pris

Prisen for nybyggeri kan variere afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet. Vi vil altid give dig en klar og gennemsigtig oversigt over alle omkostninger, før byggeriet starter. På den måde kan du være sikker på, at der ikke er nogen skjulte omkostninger eller ubehagelige overraskelser undervejs.

Gratis møde

Netop fordi tillid er så vigtigt i forbindelse med byggeri, tilbyder vi et gratis møde. Her kan vi lære dig og dit projekt bedre at kende, inden du tager stilling til, om vi skal fortsætte dialogen og sammen skabe dit nye drømmehus.

Kontakt os i dag eller udfyld formularen nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Det kan du forvente af os

  • Vi sørger for at tingene bliver færdige til det aftalte tidspunkt

    I alle vores projekter har vi stor fokus på kvalitet, tid og økonomi. Vi er knivskarpe på deadlines, forstået på den måde, at vi er gode til at inddrage de enkelte underentreprenører, så tingene bliver færdige på det aftalte tidspunkt.

  • Dét, vi siger, er det, vi gør.

    Hos Konstruktur har vi stor fokus på menneskelige aspekt. Det betyder, at vi er ærlige. Også når der opstår uforudsete udfordringer, som vi naturligvis sørger for, bliver løst til alles tilfredshed.

  • Faglighed og kundetilfredshed

    Med et samarbejde med Konstruktur kan du forvente en professionel samarbejdspartner med stærke faglige kompetencer, der vægter kundetilfredshed højt. Vi går ikke hjem, før opgaven er løst. Derfor vender mange af vores kunder også tilbage til os.

Skriv til os