Erfaren bygningskonstruktør bruger sin store erfaring og kompetencer indenfor styring af projekter.

Konstruktur er stiftet af tømrer og bygningskonstruktør René Lagoni Hansen i sommeren 2021. Efter 28 år i byggebranchen var det tid til at etablere min egen forretning, hvor jeg kan bruge min store erfaring og kompetencer indenfor styring af projekter.

Jeg tager ansvar for alle dele af byggeprocessen. Jeg kan levere kvalitet i alle dele af byggeriet og altid med stor fokus på kundens ønsker og idéer.

Skal du have udført et byggeprojekt?

Søger du et kompetent byggefirma til at styre byggeprocessen?

Konstruktur er det helt rigtige valg, hvis du søger et byggefirma med mange års erfaring indenfor især fag- og hovedentrepriser.

Med os som samarbejdspartner på dit byggeprojekt, vil du opleve et byggefirma, der tager ansvar for alle processerne i byggeriet og med stor fokus på at kundens ønsker er i højsædet.

Konstruktur udvælger et hold af vores gode samarbejdspartnere, som hovedsageligt er lokale underentreprenører og hvor vi har et indgående kendskab til deres professionelle kompetencer, samt deres evne til at indgå i samarbejdet med byggeriets øvrige aktører.

Konstruktur sætter stor ære i høj faglighed og levering til tiden.

Lyder vi som det rette byggefirma til dit byggeprojekt? Vi tager gerne en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at få udført dit byggeprojekt.

Har du et projekt til os?

Få professionel rådgivning og styring af dit erhvervsbyggeri

Vi er også sociale!

Facebook

Instagram

LinkedIn