Sommerhuse

sommerhuse

Vi bygger også sommerhuse

Står du overfor et byggeprojekt i dit sommerhus, så er der hjælp at hente. Hos Konstruktur har vi masser af erfaring med byggeprojekter ved sommerhuse. Dette gælder alt lige fra nybyggeri til mindre renoveringsprojekter. Vi tror på, at en tæt dialog er vigtig for et godt resultat. Kontakt os endelig for at fortælle om lige præcis dit projekt. Det er gratis og ganske uforpligtende.

Nybyggeri

Skal du bygge et nyt sommerhus, men er usikker på, hvordan du skal gribe det an, er du kommet til det rette sted. Hos Konstruktur kan vi påtage os forskellige roller – afhængigt af behov – og sammen få bygget din nye drømmebolig. 

Renovering

Trænger dit sommerhus til at blive renoveret, så kan vi hjælpe dig. Mange sommerhuse rummer en stor historie og affektionsværdi for deres ejere og udgør samtidig en lejeindtægt. Hos Konstruktur er vi meget opmærksomme på at skabe løsninger, der passer dine behov, bevarer sommerhusets ånd. Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rette for dig så kontakt os endelig. Så gennemgår vi dit hus og finder den løsning, der passer bedst for dig.

Udskiftning af døre og vinduer

Hvis din sommerresidens trænger til nye vinduer og døre, er du kommet til det rette sted. Vi har stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre i sommerhuse og forene det med husets oprindelige arkitektur. Her er vi meget opmærksomme på materialevalg og kan rådgive dig i forhold til, hvad der vil passe bedst til din bolig. Både når det kommer til æstetik men også de praktiske fordele, der er i at skifte gammelt ud med nyt.

Tilbygning

Har du brug for mere plads og ønsker en tilbygning, så kan vi også hjælpe dig. Er dit hus af ældre dato, kan det være vanskeligt at forene og samtidig bevare historien i det nuværende. Hos Konstruktur arbejder vi altid med respekt for opgaven og formår at forene nyt med ældre. 

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 22 70 93 07

Adresse

Brolæggervej 20, 6710 Esbjerg V
rlh@konstruktur.dk

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.