Tilbygning og renovering

tilbygning

Tilbygning og renovering

Ens behov og krav til sit hus og bolig ændrer sig ofte over tid. F.eks. kan der opstå behov for at udvide, ombygge eller renovere de eksisterende rammer. Konstruktur er din tømrermester, der kan hjælpe dig med din tilbygning, ombygning eller renovering. Vi har stor erfaring med alt fra huse, lejligheder til både private og erhverv. 

Tilbygning

Overvejer du at bygge til, så er du kommet til det rette sted. En tilbygning til dit hus kan give dig den ekstra plads, som du har behov for og gøre dit hus mere funktionelt. Vi kan forestå processen fra udfærdigelse af tegninger, indhentning af tilladelser og til færdigt byggeri. Alt bliver naturligvis lavet efter gældende love og regler. Kort sagt kan du være helt tryg ved at vælge Konstruktur til at lave din tilbygning. 

Renovering

Står du overfor at skulle renovere dit hus, men ved ikke helt, hvor du skal starte, så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med div. renoveringsprojekter i mange forskellige typer boliger. Netop erfaring er et vigtigt, for at kunne identificere eventuelle udfordringer i forhold til renoveringsprojektet så tidligt som muligt i forløbet. Uanset om opgaven er stor eller lille, så er det en god idé at tage fageksperter som os med på råd, så du undgår ubehagelige overraskelser. 

Hvad koster det?

Hvad din nye tilbygning, ombygning eller renovering af dit hus koster, afhænger af opgavens omfang, valg af materialer og meget mere. Med Konstruktur er du sikret en stærk spiller, der kommer med en gennemsigtig tilgang, så du undgår ubehagelige økonomiske overraskelser, når du står overfor at skulle have lavet en tilbygning eller renovere dit hus. 

Fordi byggeri er en tillidssag

Vores erfaring er, at vi skaber de bedste resultater ved renoveringer og tilbygninger ved at have en tæt dialog med vores kunder. Den dialog starter med, at vi kommer i kontakt. Tag fat i os allerede i dag og fortæl os mere om dit projekt. Du kan også udfylde vores formular her på siden. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 22 70 93 07

Adresse

Brolæggervej 20, 6710 Esbjerg V
rlh@konstruktur.dk

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.