TØMRER- & BYGGEFIRMA

Vi kører i hele Jylland, herunder især Esbjerg og resten af Vestjylland, samt i trekantsområdet
Med os som samarbejdspartner på dit byggeprojekt, vil du opleve et byggefirma, der tager ansvar for alle processerne i byggeriet og med stor fokus på at kundens ønsker er i højsædet.
Skriv til osRing til os

Her er et udvalg af hvad vi tilbyder

Nybyggeri

Vi har mange års erfaring i at opføre huse fra bunden og vores kompetente og dygtige team af tømrere sikrer, at vi altid leverer resultater af høj kvalitet.

Tilbyg/renovering

Med vores erfaring inden for renovering og ombygningsprojekter kan vi identificere potentielle udfordringer tidligt og sikre et godt resultat.

Hoved- totalentrepriser

Som hoved- eller totalentreprenør er vores primære ansvar at lede og koordinere de forskellige fagentrepriser for at opnå det overordnede mål.

Tag

Vi har mange års erfaring i at opføre huse fra bunden og vores kompetente og dygtige team af tømrere sikrer, at vi altid leverer resultater af høj kvalitet.

Vinduer/døre

Vi specialiserer os primært i at lægge nyt tag på private boliger, men udfører også tagarbejde for skoler, andelsforeninger og andre typer af erhvervskunder.

Erhverv

Vi har mange års erfaring med at levere kvalitetsbyggeri til erhvervskunder. Vi er specialiseret i kommercielle og industrielle bygninger med skræddersyet tilgang.

Sommerhuse

Vi hos Konstruktur har omfattende erfaring inden for byggeprojekter ved sommerhuse, som omfatter alt fra nybyggeri til mindre renoveringsprojekter.

Store fagentrepriser

Vi har omfattende erfaring med at håndtere store og komplekse fagentrepriser. Vi er en pålidelig og professionel partner med konkurrencedygtige priser.

Søger du en dygtig fagmand?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du finder Konstruktur tømrer og snedker i Esbjerg, hvorfra vi kører i hele Jylland. Vi har mange projekter i Vestjylland og hele trekantsområdet herunder også Kolding.  Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 22 70 93 07

Adresse

Torskekaj 1A, 3. sal, 6700 Esbjerg
rlh@konstruktur.dk

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.