Vinduer og døre

vinduer

Vinduer og døre

Står du overfor, at skulle skifte vinduer og døre i dit hus, så kan vi hjælpe dig. At skifte til nyt er en opgradering af dit hus, både i forhold til æstetik, men også for pengepungen. Derfor bør man betragte det som en investering. Hos Konstruktur har vi stor erfaring med udskiftning samt montering og sætter en ære i at finde en løsning, der passer lige netop til dit hus.

Hvorfor skifte?

Der kan flere årsager til, hvorfor det kan være en god idé at skifte vinduer og/eller døre. Praktiske såvel som æstetiske. Vinduer- og indgangspartier er f.eks. et meget afgørende element i det helhedsindtryk, som huset giver set udefra. Af mere praktiske grunde kan nævnes muligheden for energibesparelser, sikkerhed i forhold til indbrud samt støjreduktion. Vi er opmærksomme på alle disse ting, så vi sammen kan sørge for, at dit hus får lige nøjagtig de produkter, der er mest hensigtsmæssige og lever op til dine forventninger. Både når det kommer til æstetik og det praktiske.

Vedligeholdelsesarbejde

Når du skal vælge nye vinduer og døre, er det vigtigt, at du er bekendt med det vedligeholdelsesarbejde der følger med. Ønsker du, at der er så minimal vedligehold som muligt, sætter det nogle begrænsninger i forhold til valg af materialer. Vælger du KonStruktur til dit projekt med at sætte nye vinduer og døre i dit hus, sørger vi for at gennemgå fordele i forhold og ulemper i forhold til dine ønsker. På den måde er du selv med til at sikre, at dine nye døre og vinduer får en så lang levetid som muligt. 

Hvad koster det?

Hvad en udskiftning koster i lige præcis dit hus, afhænger af projektets omfang og hvilke materialer, der er tale om. Vi sørger naturligvis for, at du får et tilbud, inden vi sætter gang i arbejdet, så du er bekendt med omfanget af din investering.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne for at skifte vinduer og døre ud i dit hus. Du kan også udfylde formularen her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 22 70 93 07

Adresse

Brolæggervej 20, 6710 Esbjerg V
rlh@konstruktur.dk

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.