Hovedentrepriser

Hovedentrepriser

Konstruktur er en stærk spiller i styringen af hovedentrepriser. Vi er altid klare i kommunikationen og vægter det gode samarbejde med underentreprenørerne højt. Det gør os i stand til at arbejde målrettet og effektivt med opgaven.

Som hovedentreprenør er det vores fornemmeste opgave at disponere og styre de underliggende fagentrepriser hen mod det overordnede mål: At skabe et byggeri af højeste kvalitet.

Uanset entrepriseformen skabes byggeri af mennesker. Vores store erfaring fra hoved- og totalentrepriser gør, at vi forstår vores kunders behov, så vi kan levere en samlet og tilfredsstillende løsning hver gang. Det slår os ikke ud af kurs, hvis kundens ønsker udvikler sig undervejs.

Samarbejdspartnere

Konstruktur udvælger et hold af vores gode samarbejdspartnere, der hovedsageligt består af lokale underentreprenører. Det betyder, at vi har indgående kendskab til deres professionelle kompetencer, samt deres evne til at indgå i samarbejdet med byggeriets øvrige aktører.

Byggeri er en tillidssag

Lyder vi som det rette byggefirma til dit byggeprojekt? Vi tager gerne en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at få udført dit byggeprojekt. Kontakt os i dag eller udfyld formularen her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 22 70 93 07

Adresse

Brolæggervej 20, 6710 Esbjerg V
rlh@konstruktur.dk

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.