Store fagentrepriser

Konstruktur - en pålidelig partner

Hos Konstruktur har vi erfaring med at håndtere store og komplekse fagentrepriser. Vi har opbygget et ry som en pålidelig og professionel partner, der kan levere højkvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi forstår, at store fagentrepriser kan være udfordrende og kræver omfattende planlægning og koordinering. Vores team består af dygtige projektledere og specialister, der er klar til at håndtere de udfordringer, der måtte opstå.

Byggeri til aftalt tid

Hos Konstruktur er vi eksperter i koordinering og styring af større fagentrepriser med flere store projekter i ryggen. Vores erfaring tæller kommunale såvel som private projekter. I vores tilgang til projektstyring har vi stor fokus på kvalitet, tid og økonomi. Vi er knivskarpe på deadlines, forstået på den måde, at vi er dygtige til at inddrage de enkelte underentreprenører, så tingene bliver færdige til aftalt tid. Vi kan dække en bred vifte af områder og har et omfattende netværk af gode samarbejdspartnere, som vi kan bringe i spil til lige præcis dit projekt.

Fordi byggeri er en tillidssag

Uanset om du har brug for at bygge et nyt stort industrielt anlæg, renovere en offentlig bygning eller opføre et stort boligkompleks, kan du stole på, at Konstruktur vil levere en pålidelig og professionel løsning. Vores erfaring er, at vi skaber de bedste resultater i tæt samarbejde med vores kunder. Har du et projekt, som du gerne vil have vores øjne på, så må du endelig kontakte os. Du kan også udfylde formularen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 22 70 93 07

Adresse

Brolæggervej 20, 6710 Esbjerg V
rlh@konstruktur.dk

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.